Close

EVENTS

BRIDAL MAKE-UP - LOOK & LEARN
07/03/2019

Voordat het bruidsseizoen begint, organiseren wij in onze winkel in Rotterdam speciaal voor visagisten een productdemonstratie van cosmetica voor bruidsmake-up. We demonstreren in korte tijd een aantal nieuwe en bekende producten die wij aanraden voor een make-up die de hele dag houdt en de bruid steeds laat stralen. Naast diverse verrassingen zullen wij je de mogelijkheden van de volgende producten laten zien:

- Glamour Glow
- Living Color
- Dermacolor
- Lip Stain
- Cream Liner
- Shimmering Event Foundation
- Blot Powder

Deze productdemonstratie duurt circa 45 minuten en is voor visagisten.

Door middel van de aankoop van een voucher voor €7.50 reserveer je jouw plaats bij deze Look & Learn. Deze voucher is op de dag zelf bij een aankoop vanaf 7.50 geheel te verzilveren. De workshop kost je dan dus niets! Klik hier voor de tijden en om gelijk te reserveren.
Contact details
Kryolan City Rotterdam
Van Oldenbarneveltstraat 128
3012 GW Rotterdam
010 737 15 92
rotterdam@kryolan.nl
Price
7.50/0.00

Upcoming
Events

 
Language: English / Español / العربية
KRYOLAN
At Kryolan, we make make-up. But not like anybody else. Because unlike everybody else, we actually make our make-up. We‘ve done it our own way for more than 70 years and three generations. We think of it. We manufacture it. Formulate it and love it into existence. There is only one real professional make-up maker. There is only one Kryolan.
LATEST TWEETS
NEWSLETTER